titelbalk-home

One man band-Speelwijze

one man band4½ Uur muziek, live gezongen en begeleid op live bespeelde keyboards. Laat u verbazen over wat Andy allemaal uit zijn keyboard 'tovert'. En, alles is echt gespeeld!!  Zo kan er gelijk op een leuke situatie ingespeeld worden, hij is namelijk niet afhankelijk van een muziekband die eerst afgelopen moet zijn.

Alle muziekstijlen zijn mogelijk. Van een rustige receptie, tot een volledige apres-ski meezingparty. Andy is alleen, en toch presteert hij als een kompleet orkest.

Hoe kan dat?

Rider

RIDER Andy Dellenoy One-man-band / Zanger Andy Dellenoy

Wij werken met een 'rider'. Dat is een document waar onze 'eisen' in staan zodat wij er zeker van zijn dat een optreden volgens plan kan verlopen, zonder dat er nare verrassingen zijn voor de opdrachtgever of voor onze medewerkers. De rider bevat informatie over de technische aspecten van de Andy Dellenoy shows. Zo vindt u informatie over de stroomvoorziening, de benodigde podiumruimte, de bereikbaarheid van het podium, en ons gebruikte apparatuur. Bij het boeken van onze shows, bent u verplicht om de voorwaarden zoals vermeld in deze rider te accepteren.

Lees meer...

Algemene voorwaarden

Op al onze leveringen en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Bij het plaatsen van een definitieve opdracht, gaat u ook akkoord met deze voorwaarden. Let u daarbij vooral op artikel 6 en 7, het annuleren of wijzigen van een boeking.

Lees meer...

Spelwijze Dellenoy

Er bestaat nogal wat onduidelijkheid over de schrijfwijze van onze naam. Daarom hebben wij deze pagina gemaakt zodat de zoekmachines ons op meerdere manieren kunnen vinden. De juiste spelling is: Andy Dellenoy, Duo Dellenoy Brothers.  "Dellenoy".

Alleen voor de zoekmachine.

Social Media

facebook googleplus twitter youtube