titelbalk-demos

Dellenoy Brothers @ Parkzicht

tv-parkzichtEen filmpje gemaakt met een eenvoudige camera. De kwaliteit laat wel te wensen over, maar het gaat om het idee. Maar dan toch nog even voor alle duidelijkheid: De geluidskwaliteit is dermate slecht, dat het niet te vergelijken is met het zaalgeluid. De camera pakt het geluid waar de camera naar 'kijkt', dus niet het volledige geluid.

Toch vinden we het leuk om u het filmpje te tonen, want het geeft in ieder geval een leuke impressie van de mogelijkheden. In zaal Parkzicht gaat het echt om entertainen, dansen en feesten. Ten overvloede zeggen wij nogmaals dat dit een van de mogelijkheden is van de Dellenoy's. Ook voor recepties e.d. hebben wij een perfect programma.Wij passen ons repertoire aan ons publiek aan. De ene avond spelen veel foxtrotjes, maar op een andere avond weer voornamelijk top100, het is maar net wat voor een soort publiek er aanwezig is.

Dellenoy Brothers Live

tv-moederoversteEen opname van het optreden van Andy en Berry in café Moeder Overste in Roosendaal. Een supergezellige avond tijdens de kermis met veel dansen en meezingen :) Met dank aan Cafe Moeder Overste die dit voor ons mogelijk gemaakt hebben!

Optreden Duo Dellenoy

tv-lepelstraat010611Wij hebben van iemand uit het publiek een filmpje op youtube mogen ontvangen. Heel erg leuk in elkaar gezet! Het geluid laat wat te wensen over omdat de videocamera het live-geluid in de zaal heeft opgenomen. Maar... toppie!! Onze dank gaat uit naar DJ Con uit Lepelstraat.

Andy Dellenoy-Have I told you lately

tv-Andy-have-I-toldIk ben ook eens even bezig geweest met het maken van een filmpje voor youtube. Pfff, best nog wel een hoop werk. Maar, wel leuk om te doen. Ik heb een nummer van Elvis ingezongen: "Have I told you lately". Gewoon een lekker nummer om te zingen. Laat even weten wat je ervan vindt. Ik ben benieuwd. .... mijn eerste, allereigenste videoproductie ....

Andy - Music of the night

tv-andy-music-of-the-nightAndy Dellenoy zingt "Music of the night" uit de musical "Phantom of the opera". Dit wordt eigenlijk nooit gezongen tijdens optredens.


Filmpje gemaakt door fanclub

tv-lepelstraat260811Van onze fanclub mochten wij dit filmpje ontvangen, en vonden het zeker leuk om het op onze website te plaatsen. Het is gemaakt tijdens een optreden in zaal Leonita's in Lepelstraat (aug. 2011). Onze dank gaat uit naar DJ Con, want hij heeft dit filmpje weer superleuk in elkaar gezet. En zeker als je bedenkt dat het met een telefoon toestel is gefilmd. Toppie jongens!! Thumbs up voor de fanclub :)

Social Media

facebook googleplus twitter youtube